Les fotos mogudes

by Un tal Pere

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €10 EUR  or more

     

1.
Mouen la cintura buscant el límit i amb una cridòria, de caire animal, reclamen més volum. Porten vestits de gala i perfums de París però els delaten les xancletes mitjons i el seu poc swing. Un làser verd destrueix la intimitat que sempre ha donat la platja als amants, mentre la cançó de torn diu que ara toca picar de mans. Compren, a preu de cost, la son de l’indret. I deixen propines amb gust d’arrogància, com quan escampen sorra a la pista de ball. Tenen dues setmanes per donar-ho tot. I poc els importen les belles puntaires mentre no els hi falti el rom. Un làser verd destrueix la intimitat que sempre ha donat la platja, de Blanes, als amants, mentre la cançó de torn diu que ara toca picar de mans. La platja ha estat i serà... La platja ha estat i serà sempre dels amants.
2.
03:41
3.
4.
5.
6.
7.
8.
03:42
9.
10.
00:59

about

Un tal Pere mirava per la finestra embadalit el dia que a l’escola explicaven com trobar aquella activitat que ens apassiona i se’ns dóna bé.

Amb aquest tercer disc, després d’uns anys de passejar com un bon barrufet rondinaire per rutines mal pagades i fer-se el pesat en la recerca de la felicitat, Un tal Pere ens presenta 10 cançons al voltant d’una sola idea: el moviment.

Cal fer coses, les que sigui, per aprendre’n, per gaudir-les, per que sí. Encara que allò que fem tingui imperfeccions, i ens surtin “Les fotos mogudes”.

Influències directes de les cançons per ordre d’aparició: Albert Palomar, la pel·lícula “Alta Fidelitat”, la cançó Towers de Bon Iver, la cançó “Mentre floreixen les flors” de Mishima i Los Piratas.

Influències indirectes del disc “Les fotos mogudes”: Foo Fighters, Banda Sonora de “La vida sevreta de Walter Mitty”, Ken Robinson.

credits

released March 25, 2016

Enregistrat a Aviram Estudis sota la producció d’Albert Palomar que a més hi ha enregistrat les guitarres elèctriques i segones veus.
Hi col·labora a la cançó “Calma Aparent” en David Mullor dels “ix!”, en Pep Tormos dels “Sense Sal” posa la trompeta a dues cançons, en Lars Serra hi aporta els teclats, en David Amat de “The Harlock” i “L’exèrcit d’Islàndia” hi posa la bateria i els baixos van a càrrec de Joan Giralt de “De tu a tu” i “Reclam”. Pere Traserra hi posa la guitarra acústica, la veu i l’ukelele.

license

all rights reserved

tags

about

Un tal Pere Terrassa, Spain

Amb “Un llarg hivern” (La Catenària, 2020), Un tal Pere gira cap endins i ens mostra la seva part més introspectiva, buscant una producció el més semblant a un directe íntim i de proximitat.

contact / help

Contact Un tal Pere

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Un tal Pere, you may also like: